۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۷:۱۰

کشف راز قتل با تصادف ساختگی در محور سوادکوه

کشف راز قتل با تصادف ساختگی در محور سوادکوه

سوادکوه - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سوادکوه گفت: یک تصادف مشکوک در محور گدوک، منجر به کشف یک پرونده قتل عمدی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد باقری اظهار کرد: پرونده یک فقره تصادف در محور گدوک سوادکوه که در تاریخ ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ رخ داد، منجر به کشف یک قتل عمدی شد.

وی گفت: در این حادثه، یک مرد ۸۳ ساله به هویت «م. س» جان خود را از دست داد، اما با بررسی‌های دقیق فنی و تحقیقات بازپرس پرونده، متهم «ا. ع» به ساختگی بودن تصادف و ضربات مشت که منجر به قتل عمدی شد، اعتراف کرد.

دادستان سوادکوه توضیح داد: قاتل ۵۴ ساله، همسر سابق و مقتول، همسر جدید زن ۵۶ ساله بود.

باقری تأکید کرد: عدم آسیب جدی به خودرو و سلامت دیگر سرنشینان، شکایت اولیای دم و بررسی‌های فنی پلیس، موجب مشکوک شدن به صحنه تصادف شد که در نهایت وقوع قتل عمدی احراز و متهم به ارتکاب جرم اعتراف کرد.

وی افزود: متهمان با صدور قرار بازداشت موقت، هم‌اکنون در زندان به سر می‌برند و پرونده همچنان در مسیر تحقیقات قضائی قرار دارد.

کد مطلب 6465285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha